De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Bougainvillea oranje  homemeetsnature

Bougainvillea oranje

Van oorsprong komt de Bougainvillea oranje 'Bougainville' uit Zuid-Amerika. Deze Bougainville is een in de wintermaanden bladverliezende kuipplant met lichtgroen blad en oranje bloemen.

De Bougainville bloeit in de periode juli-oktober en is niet geurend. In gunstige omstandigheden kan de Bougainville uitgroeien tot een hoogte van maximaal 250 cm hoog en 120 cm breed. U kunt de plant Voor de winterperiode snoeien.

De Bougainville gedijt uitstekend in de volle zon of half schaduw. Indien u de plant wilt verpotten adviseren wij u dit in het vroege voorjaar te doen. Gelieve de Bougainvillea oranje 'Bougainville' binnen op een lichte, koele plek en weinig water te laten overwinteren. De plant kan niet goed tegen een temperatuur lager dan 4 graden Celcius. Probeer dit te voorkomen door de plant op de genoemde plaats te overwinteren. Bijzonderheden: Geen.

Uitleverhoogte: 20 tot 35 cm in handige doos met verzorgingsinformatie.

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 4.05

Bekijken in de winkel »


Bougainvillea oranje koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!