De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Boeket 'pink rattle'  bloemennet

Boeket 'pink rattle'

Prachtig boeket in roze kleuren met een lieve rammelaar erin verwerkt. Doordat het boeket in groepen is ingedeeld, springen de gebruikte bloemsoorten er mooi uit. Leuk cadeau als u de nieuwe mam en pap wilt feliciteren. Hierin zijn o.a. Gerbera's, Hortensia, Rozen en andere bijpassende bloemen verwerkt. LETOP! DE RAMMELAAR IS NIET MEER OP VOORRAAD, DEZE ZAL VERVANGEN WORDEN DOOR EEN SLABBETJE OF BABY FLESJE OF BEERTJE.

Bezorgkosten: 8.00

Prijs 44.95

Bekijken in de winkel »


Boeket 'pink rattle' koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!