De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Boeket aanbieding inclusief glazen vaas  flowerservice

Boeket aanbieding inclusief glazen vaas

Aanbiedings Boeket in de vrolijke kleuren Geel-Oranje inclusief glazen vaas. Dit boeket bloemen wordt geleverd met een daarbij passende vaas. Normale prijs â¬Â 24,45 (Boeket â¬Â 17,50 + Vaas ⬠6,95). Nu voor ⬠17,50. Let Op !!! Deze aanbieding is alleen te bestellen voor levering in Nederland, België of Luxemburg !! Dit artikel is NIET te bestellen voor levering op Maandag! Kies eerst uit de optie om dit aanbiedings boeket te bestellen.

Bezorgtijd: 1 dag

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 20.00

Bekijken in de winkel »


Boeket aanbieding inclusief glazen vaas koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!