De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Bloemen - boeket paars blauw xl  bloemenzaak

Bloemen - boeket paars blauw xl

Dit boeket is opgemaakt met vele kleine soorten bloemen in paarse en blauwe tinten. Door deze royale kleuren heeft het boeket een luxe uitstraling en wordt dit boeket goed gewaardeerd. Hij is opgemaakt uit o.a. eustoma’s, phlox, delphiniums, violiers en diverse soorten groen. Bestel één van de vele extra’s erbij, zoals een knuffelbeer, en voeg er een luxe kaartje aan toe met de hartelijke groeten van de afzender. Bestel dit boeket vandaag nog, dan wordt hij morgen afgeleverd! Bloemen zijn een natuurproduct. Het getoonde kan afwijken van de levering. .

Bezorgkosten: 8.00

Prijs 41.49

Bekijken in de winkel »


Bloemen - boeket paars blauw xl koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!