De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Betula pendula 'youngii' (prieelberk) 14/16 cm  directplant

Betula pendula 'youngii' (prieelberk) 14/16 cm

Betula pendula 'Youngii' (Prieelberk) is een sierlijke berk met sterk afhangende takken. Betula pendula 'Youngii' vormt in tegenstelling tot Betula pendula 'Tristis' geen doorgaande kop. De Prieelberk blijft hierdoor ook lager, tot circa 3 meter hoog. De bladeren van de Prieelberk zijn glanzend groen en in de herfst geel van kleur. De witte stam van de Prieelberk is wit en iets afbladderend. Oudere bomen hebben een stam die ruw is en donkerder van kleur.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: nov. t/m apr.

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 214.50

Bekijken in de winkel »


Betula pendula 'youngii' (prieelberk) 14/16 cm koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!