De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Aruncus dioicus (geitebaard) p9  directplant

Aruncus dioicus (geitebaard) p9

Aruncus dioicus (Geitebaard) staat te bloeien in de maand juni.De bloemen zijn crèmewitte pluimen bereiken een hoogte van circa 140 tot 160 cm. Aruncus dioicus staat graag op een niet de droge, licht- tot halfschaduw achtige plek in de border. De hoge Geitenbaard is een sterke plant en kan heel goed als solitairplant worden gebruikt.Kan ook uitgezaaid worden.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 1.25

Bekijken in de winkel »


Aruncus dioicus (geitebaard) p9 koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!