De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Artemisia 'powis castle' (alsem) p9  directplant

Artemisia 'powis castle' (alsem) p9

Artemisia 'Powis Castle' (Alsem) de bloemkleur is geelgroen en de bloeitijd is vanaf juli tot in augustus. De bladeren zijn grijs en kan ongeveer 90 cm hoog worden. Artemisia 'Powis Castle' blijft de gehele winter groen.Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze snelgroeiende bladhoudende plant wenst een vrij droge bodem. Het is een opvallende plant, die ook als solitair te gebruiken is. De plant wordt gekweekt vanwege zijn prachtige, diep ingesneden grijze blad, dat het mooist van kleur is op een kalkhoudende, droge bodem. Op vochtige, zure gronden wordt het vuilgrijs, voeg dan eventueel kalk toe. Snoei de plant in het voorjaar tot ongeveer 7 cm boven de grond terug. U kunt de plant vermeerderen door jonge scheuten te stekken in de zomer.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 1.75

Bekijken in de winkel »


Artemisia 'powis castle' (alsem) p9 koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!