De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Anemone blanda, wit (anemoon) per 30  directplant

Anemone blanda, wit (anemoon) per 30

Deze uit Turkeye en Griekenland afkomstige anemone soort is volledig winterhard. Zij worden niet hoger dan 10 cm en zij daarom zeer geschikt voor bijna alle toepassingen. De bloemetjes, die overigens veel lijken op die van madeliefjes, staan heel leuk in rotstuinen en langs vijver randen, maar u kunt ze ook verwerken in borders of perken, op plaatsen waar voor veel andere soorten geen ruimte meer is. Dankzij hun zeer geringe hoogte zijn ze uiteraard ook zeer geschikt voor potten en kuipen op balkon of terras. En natuurlijk is ook de anemone blanda zeer geschikt voor verwildering en vermeerdering. Kan geplant worden van september tot december.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: aug. t/m nov.

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 11.55

Bekijken in de winkel »


Anemone blanda, wit (anemoon) per 30 koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!