De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Allium 'molly' (echte goudvinkjes) per 100  directplant

Allium 'molly' (echte goudvinkjes) per 100

Allium molly is door zijn ontdekker, Carl von Linne, vernoemd naar een oude 'toverplant' met de naam Molly. In het gebied van oorsprong, zuidelijk Europa, geloofde men dat wanneer deze allium molly in de tuin tot bloei kwam, dat dit een voorteken was. De bloei van deze plant zou voorspoed, rijkdom en geluk brengen voor degene die hem vond. Als u ziet hoe mooi ze bloeien, van april tot en met juni, is het zeer begrijpelijk dat men deze eigenschap aan molly toedichtte. Een schitterend boeket van goudgele bloemetjes, tientallen op een steeltje van zo'n 20 cm hoog. Om het geluk binnen handbereik te hebben kunt u ze ook in potten op een terras of balkon planten. Dit gebeurt in de periode van september tot eind december. Behalve potten, zijn ook rotstuinen en borders een veel gebruikte plaats om ze te planten. Probeer eens een combinatie met witte narcissen of rode lage tulpen, bijvoorbeeld Roodkapje. U zult zien dat beide soorten profiteren van elkaars schoonheid. Door te combineren ontstaat er een boeket van bloemen in uw tuin. Een beetje zon zal ervoor zorgen dat de bloei van deze allium lekker lang doorzet. Ieder jaar terugkomen gaat vanzelf.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: aug. t/m nov.

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 8.85

Bekijken in de winkel »


Allium 'molly' (echte goudvinkjes) per 100 koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!