De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Albizia julibrissin 'ombrella' (perzische slaapboom als struik) 250/300 cm  directplant

Albizia julibrissin 'ombrella' (perzische slaapboom als struik) 250/300 cm

Albizia julibrissin 'Ombrella' is een zeer mooie struik/boom die breed uitgroeit. De Perzische Slaapboom heeft u veel te bieden: Hij heeft schitterende samengestelde bladeren die de tuin een tropisch sfeertje geven. De roze bloemen die in de zomer ontstaan zijn ook prachtig. Albizia julibrissin 'Ombrella' staat graag in de zon op een beschutte plek. De Albizia's die aangeboden worden op deze pagina zijn gekweekt als struikvorm. De Perzische slaapboom is echter ook als hoogstamboom verkrijgbaar.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: nov. t/m apr.

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 259.55

Bekijken in de winkel »


Albizia julibrissin 'ombrella' (perzische slaapboom als struik) 250/300 cm koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!