De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Aglaonema maria  homemeetsnature

Aglaonema maria

Herkomst: De Aglaonema is afkomstig uit Zuid-Oost Azie en behoort tot de Aronskelkfamilie. De Aglaonema is verder een naaste verwante van de welbekende Dieffenbachia. De houdbaarheid van de Aglaonema is echter beter. De Aglaonema heeft tevens een luchtzuiverende werking.

Standplaats: De ideale temperatuur voor deze plant in tussen de 15 en 22 graden Celcius. Geef de plant een schaduwrijke standplaats, voorkom direct zonlicht. Plant is geschikt voor donkere plaatsen plaatsen zoals bijvoorbeeld de badkamer.

Verzorgingstips: Houd de plant goed vochtig, vooral tijdens de groei. Geef van april tot september eens per 14 dagen wat plantenvoeding met het gietwater mee, dit gietwater (regenwater is kalkarm) moet bij voorkeur kalkarm zijn. Om de plant in conditie te houden kunt u hem het gehele jaar door regelmatig benevelen.

Deze plant is niet geschikt voor consumptie.

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 25.00

Bekijken in de winkel »


Aglaonema maria koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!