De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Aesculus carnea 'briotii' (kastanjeboom) 8/10 cm  directplant

Aesculus carnea 'briotii' (kastanjeboom) 8/10 cm

Aesculus carnea 'Briotii' (kastanjeboom), Deze grote boom krijgt in mei mooie rode bloemen in pluimen. De Kastanjeboom is een langzaam groeiende boom die goed toepasbaar is in grote tuinen. De bladeren zijn groot en komen al vroeg in het kaar aan de kastanjeboom. Aesculus carnea 'Briotii' bereikt een hoogte van 15 meter. De roodbloeiende kastanjeboom hoeft u niet te snoeien.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: nov. t/m apr.

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 46.75

Bekijken in de winkel »


Aesculus carnea 'briotii' (kastanjeboom) 8/10 cm koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!