De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Acer platanoides 'drummondii' (bonte esdoorn) 10/12 cm  directplant

Acer platanoides 'drummondii' (bonte esdoorn) 10/12 cm

Acer platanoides 'Drummondii' is een Noorse esdoorn met bonte bladeren. Het is een langzaam groeiende Noorse esdoorn, Acer platanoides 'Drummondii' wordt maximaal 10 meter hoog. De bladeren zijn lichtgroen met een witte rand, een mooie frisse blikvanger voor in de tuin. Snoeien is niet aan te bevelen. De Noorse esdoorn verliest dan meestal zijn natuurlijke vorm. Uiteraard kunt u wel dode takken of takken die kruislings groeien snoeien. Snoei esdoornbomen niet in het voorjaar. De sapstroom is dan zeer sterk en de boom gaat 'bloeden'. In de zomer of in het najaar kan er wel gesnoeid worden.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 105.90

Bekijken in de winkel »


Acer platanoides 'drummondii' (bonte esdoorn) 10/12 cm koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!