De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Acer campestre (veldesdoorn als haag) 100-+cm  directplant

Acer campestre (veldesdoorn als haag) 100-+cm

Acer campestre, Veldesdoorn, is een zeer sterke bladverliezende haagplant. Acer campestre groeit op alle bodemsoorten. Zowel in de zon als in de schaduw. Gemeentes gebruiken deze haagplant veel langs de wegen, omdat de veldesdoorn goed bestand is tegen luchtverontreiniging en strooizout. De Veldesdoorn is windbestendig. Een ander wordt voor Veldesdoorn is de Spaanse Aak. Voor een mooie compacte haag adviseren wij de Veldesdoorn te snoeien in april en september op deze manier houdt u een strakke haag. De aangeboden Acer campestre (Veldesdoorn) zijn allemaal goed vertakte planten. De maten 40/60cm - 60/100cm - en 100/125cm zijn allemaal 2-jarige haagplanten, die al eenmaal zijn verplant. Door het verplanten hebben deze haagplanten een mooi wortelgestel gekregen met veel haarworteltjes die de voeding en water uit de bodem opnemen. De Acer campastre in de maat 100/125 en 120-140cm zijn al 3-jarige haagplanten, ook eenmaal verplant. Veel andere webshops leveren hiervoor 1-jarige planten die minder volgroeid zijn, uiteraard kan Directplant deze eventueel ook aanbieden. Acer campestre in de maat 150/175cm - 175/200cm - 200/250cm zijn geveerde / op afstand gekweekte haagplanten, hiervoor adviseren wij 3-5 stuks per strekkende meter aan te planten, afhankelijk van hoe volgroeid u uw haag in het eerste jaar wenst te hebben.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: nov. t/m apr.

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 0.75

Bekijken in de winkel »


Acer campestre (veldesdoorn als haag) 100-+cm koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!