De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Acer campestre (spaanse aak) 8/10 cm  directplant

Acer campestre (spaanse aak) 8/10 cm

Acer campestre (Spaanse Aak) is een boom die 12 meter hoog kan worden. Het blad loopt in het voorjaar roodbruin uit, in het najaar krijgt de Spaanse Aak een mooie gele herfstkleur. De Spaanse Aak is een boom met een sichte vertakking en geeft hierdoor veel schaduw. De bloei is onopvallend, de boom krijgt de bekende vruchtjes, die als 'helicoptertjes' uit de boom waaien.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: nov. t/m apr.

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 30.25

Bekijken in de winkel »


Acer campestre (spaanse aak) 8/10 cm koop je o.a bijPrijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!