De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
Abies nordmanniana (nordmann-spar) 175/200 cm  directplant

Abies nordmanniana (nordmann-spar) 175/200 cm

De Nordmann-spar behoort tot het geslacht Zilverspar. De naalden zijn zachter dan die van de dennenboom, waarvan de juiste naam eigenlijk sparreboom is. De naalden staan rondom de twijg ingeplant en in tegenstellling tot de zilverspar komt bij de spar een deel van de bast mee als een naald wordt uitgetrokken. De bovenkant van de naald is glimmend donkergroen en op de onderkant zitten huidmondjes in twee blauw-witte lengtestrepen. De boom kan 60 meter hoog en twee meter in stamomtrek worden, en is kegel- tot zuilvormig.De takken staan in kransen rondom de stam. De zijtakken staan in twee rijen min of meer tegenover elkaar. De boom is eenhuizig en bloeit in april. De kegels staan bovenop de takken, zijn 10 tot 20 cm lang en 4 tot 5 cm breed met 150 tot 200 schubben. In elke schub zit een tweevleugelig zaadje.

Latijnse naam:
Maat:
Groenblijvend :
Hoogte tot :
Bloeikleur :
Bloeitijd :

Bezorgtijd: jaarrond

Bezorgkosten: 0.00

Prijs 420.00

Bekijken in de winkel »


Abies nordmanniana (nordmann-spar) 175/200 cm koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!