De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: Plantcomplete heeft een actiecode die recht geeft op 10% korting op de gehele bestelling! Klik hier voor de actiecode
2x peperomia obtusifolia in pot gracka deep purple  homemeetsnature

2x peperomia obtusifolia in pot gracka deep purple

Luxe pot plant combinatie in een pot uit de Gracka collection. De Gracka collectie bloempotten zijn handgemaakt gebakken uit hoogwaardige klei en hebben een luxueuze uitstraling. Voor de genoemde prijs ontvangt u 2 pot-plant-combinatie's zoals op de foto welke door ons handmatig worden opgepot.Diameter opening 14cm (buitenmaat 17cm) en hoogte 13cmKleur pot: Deep Purple (Donker paars)Verzorging: De Peperomia is een uitermate gemakkelijk te verzorgen kamerplant en kan zowel in de zon als in een schaduwrijke plaats staan. Door haar vetplantachtige bladeren behoeft de Peperomia maar weinig water. De Peperomia is een langzame groeier en u zult zien dat het gewas langzaam steeds meer over de pot heen groeit en gaat hangen. Te veel gewas? U kunt eenvoudig en op elk moment de plant terugknippen naar het gewenste formaat. De Peperomia is met recht een gemakkelijk te verzorgen kamerplant.

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 29.95

Bekijken in de winkel »


2x peperomia obtusifolia in pot gracka deep purple koop je o.a bij







Prijzen

Op zoek naar een bloemkado voor vriend, vriendin, familie of collega? Wij verzamelen de beste bloemen en boeketten tegen de beste prijzen. Onze bloemen zijn van uitstekende kwaliteit, en meestal de volgende dag in huis! Klik op de verschillende bloem categorieen op de site, en kijk waar jij de beste en mooiste bloemen kunt kopen. Ook staan er bloemaccessoirer, ballonnen en verschillende  bloem items op de site. Kortom, op zoek naar een bloem of boeket, of iets met bloemen? Je vindt het hier bij bloemenboeket winkel!